Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Info till arrangörer


På hemsidan kan ni anmäla er klubb till segelflygets dag och en kontaktperson. På så sätt kan man få en överblick över alla klubbar man kan besöka och när. Det är inget som hindrar att man har öppet hus även på söndagen.

Tänk på att det kan behövas viss försiktighet avseende Covid-19, klubben ska beakta gällande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten vid genomförandet av arrangemanget.

Tips om marknadsföring är att köpa riktade annonser på Facebook, bjuda ut lokal media någon vecka innan arrangemanget så att de skriver om det och se till att vara med i alla lokala kalendrar hos turistbyråer, tidningar och andra lokala blad.  Sedan gäller det att ta hand om gästerna. Se till att boka in medlemmar som hjälper till i god tid innan och att det finns informationsmaterial och att ni vet hur man skall göra för att komma med i klubben och börja flyga. Det kan ju vara tråkigt att få veta att man inte kan börja flyga förrän nästa sommar och då kan man förslagsvis se till att erbjuda en introduktionskurs så att den nye segelflygaren känner sig välkommen och omhändertagen och blir medlem hos er.

Uppdaterad: 06 JUL 2018 11:03 Skribent: Henrik Svensson

 


Kontoret på Ålleberg
Segelflyget
Box 750
521 22 Falköping
Tel: 0515-371 51

Generella frågor kan e-postas
This is a mailto link

Årligen inbjuder Svenska Segelflygförbundet sina föreningar att ha Öppet hus under en dag, Segelflygets Dag. Dagen kallas även Nordiska Segelflygdagen, klubbarna i Norge och Danmark har samma arrangemang. Du besöker just nu informationssajten för Segelflygets dag 2022 som sker lördagen den 20 augusti. Några föreningar kör även söndagen den 21 augusti.

Postadress:
Svenska Segelflygförbundet
Box 750
521 22 Falköping

Besöksadress:
Segelflygskolan Ålleberg
521 91 Falköping

Kontakt:
Tel: +4651537151
E-post: This is a mailto link

Se all info