Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Axelsson Segelflygsport nr 2-2011

I början av juli kommer den i brevlådan

28 JUN 2011 08:34
Runt den 1 juli dunsar Segelflygsport ned i brevlådan, 52 sidor med massor av läsning varav mycket kretsar kring vågflyg. Som valigt avrapporteras vårens läger av vilka Pirttivuopio firar 50 år, men därtill har vi vågberättelser av Mikael Roslund och Thomas Lindblom.
  • Skapad: 28 JUN 2011 08:34

Andra artiklar tar upp FLARM-projektet, RST 2011, Thulinmedaljen, förbundsårsmötet i Linköping, sommarens tävlingar samt förstås årets haverier och tillbud. Och så har Gunnar Axelsson flugit LS 10 på tävling och rapporterar. Från den internationella scenen ger tidningen utrymme till superkärran Concordia, AERO 2011, årets omgång av Sailplane Grand Prix samt till veteranerna Chris Wills och Joachim Kuettner som båda gått bort.

Däremot har tidningen inte haft möjlighet att täcka dam-VM, vi återkommer med eftersnack och analyser i kommande nummer.
 

/Robert Axelsson

Red

PS Den som inte får någon tidning bör först kontakta sin klubb och kolla medlemsregistret, det kan ta tid att få in särskilt nykomlingar. Kontakta därefter Segelflygförbundet så kommer en tidning med posten. DS

Skribent: Robert Axelsson

RST-online

Termikprognos

Logga-forbundskurser