Hoppa till sidans innehåll

Nordic Gliding ersätter Segelflygsport

21 DEC 2012 12:26
På grund av det sena beslutet (och förstås julhelgerna) är det sista numret av Segelflygsport (nr 4/2012) försenat, enligt uppgift kommer tidningen att börja distribueras torsdag den 10/1.
  • Skapad: 21 DEC 2012 12:26

Det första numret kommer redan i mars/april 2013. Redaktör blir Jens Trabolt och han nås på This is a mailto link.

 

Åke Pettersson blir svensk ”lokalredaktör”, This is a mailto link. Detaljer kring annonser, prenumerationer etc är ännu inte klara, men kommer efterhand på Segelflygets webb.

På grund av det sena beslutet (och förstås julhelgerna) är det sista numret av Segelflygsport (nr 4/2012) försenat, enligt uppgift kommer tidningen att börja distribueras torsdag den 10/1. 

Förhandlingarna har försenat Segelflygsport nr 4/2012, men tryckningen påbörjades före julhelgen och det sista numret av tidningen kommer att distribueras före nyår. I sista stund tvingades vi lyfta ut Bengt Malméns artikel om Säffle Flygklubbs Introduktionshelg för skolelever, så den kan läsas här istället.

 

Länk till artikel Säffle Flygklubbs Introduktionshelg för skolelever

 

Så detta innebär att medlemshöjningen på 200 kr införs nu för 2013 enligt beslut som togs på extra förbundsmöte i november på Billingehus. Så vi vill påminna alla klubbar att själva hantera denna medlemshöjning mot alla sina medlemmar.

 

Länk till Segelflygets avgifter

 

Länk till protokoll extra förbundsmöte

 

 

Skribent: Henrik Svensson

RST-online

Termikprognos

Logga-forbundskurser