Hoppa till sidans innehåll

Segelflygsport nr 4 - 2011

20 DEC 2011 08:21
håller just på att "landa" i er brevlåda. Nr 4/2011 finns också som webbtidning under en begränsad tid. Synpunkter mottages tacksamt av redaktionen, papper eller digitala medier? Klicka på länken längre ner på sidan.
  • Skapad: 20 DEC 2011 08:21

Årets sista Segelflygsport är tryckt och väg ut till brevlådan. 60 sidor sprängfyllda med reportage och nyheter, perfekt att koppla av med under julhelgen. Här finns allt, från Billingehuskonferensen till Segelflygregistret. Och däremellan, bland mycket annat, en artikel om vågpionjären Karl-Erik Övgård, OLC Sweden, en testflygning av ASH 30 Mi, handikappflyg, skånegängets majestätiska ASH 25 EB27, Herrljunga FK, ett porträtt av Björn Regnström, om ett ungdomsläger i Tjeckien, sanningen om vad som hände vid EM i Nitra, en tävling från 1966, skräddaren av Ulm, Gösta Arvastsons flygdrömmar, Danewids analys av termikflygning, SVEDANOR-kurser, Lundbergs skröna, EASA-FCL och mycket mera.

 

Nr 4/2011 finns nu också som webbtidning. Synpunkter mottages tacksamt av redaktionen, papper och/eller digitala medier?

Klicka på länken nedan för att se hur en sådan tidning kan se ut. OBS detta är bara en engångshändelse för att ni ska kunna se hur en sådan tidning kan se ut.

 

Till Segelflygsports eMagazine

 

 

Ytterligare material finns under fliken Segelflygsport under rubriken "om förbundet"

Skribent: Ann-Lis Olsson

RST-online

Termikprognos

Logga-forbundskurser