Hoppa till sidans innehåll

Gunilla ligger tvåa totalt

21 JUN 2011 20:43
Tävlingsdag fyra vid de pågående dam-VM i segelflyg i Arboga bjöd på AAT banor i ett utmanande väder, som verkar ha passat de svenska damerna bra. Dessutom tävlingens första 1000 poängsdag i samtliga klasser!
  • Skapad: 21 JUN 2011 20:43

Berömmet till Team Sweden haglar in på Vesslans sida på facebook. Detta med all rätt, för samtliga svenska damer visade vad de går för idag och vi vet att även Barbara Silén som landade ute idag kan ännu mer. Trots att det inte var hennes dag slog hon flera namnkunniga konkurrenter.

 

Gunilla Lindell blev idag trea i standardklassen, knappt slagen av tyskorna Meike Müller och Kirsten Eichhorn. Resultatet för Gunilla upp till en total andra plats endast 23 poäng efter tyskan Sue kussbach, som Gunilla idag tog två poäng på. Hur långt ska det räcka för Gunilla?

 

I 15-metersklassen visade Teresa toivonen klass idag, med att bli femma och hon börjar nu klättrandet i totalställningen!

 

I klubbklassen landade tyvärr Barbara ute, men Gloria tog sig runt på en fin sjunde plats. Den insatsen för upp Gloria till en nionde plats i totalställningen.

 

För mer info:

Tävlingens officiella hemsida
Resultaten på Soaringspot

Följ Svenska damlandslagets Vessla på facebook

Skribent: Kjell Folkesson

RST-online

Termikprognos

Logga-forbundskurser